h

Breur in scootmobiel-convooi op SP Toertocht

21 augustus 2014

Breur in scootmobiel-convooi op SP Toertocht

De langgekoesterde bewondering van de SP voor de scootmobielclub is op donderdag 21 augustus 2014 omgezet in actie. De partij sponsorde een toertocht van de club; de toertocht werd naar de SP genoemd. Fractievoorzitter Jan Breur reed met de scootmobielers mee.

De tocht voerde onder andere door Achterberg, over het Binnenveld en langs het Gelders Benedeneind. Onderweg werd er naar de groep gezwaaid door enthousiaste voorbijgangers; Breur zwaaide vrolijk terug.
Voor alle toerende scootmobielers had de SP een cadeautasje, met een drankje en een versnapering voor onderweg.

Breur: "Deze tocht heeft mij verrijkt als raadslid. Door ervaringen te delen met mensen, kun je hen een stuk beter vertegenwoordigen dan wanneer je het bij praten houdt - of nog erger: alleen maar stukken leest.
Wanneer je niet goed ter been bent, is een scootmobiel een enorme uitkomst voor je mobiliteit. Maar zo'n apparaat besturen doe je niet zomaar even. Dat vergt oefening. Voor deze tocht heb ik privéles gehad; dat was geen overbodige luxe."
Omdat Breur zelf geen scootmobiel heeft, werd er een beschikbaar gesteld door Scootmobility. Een rode, uiteraard...

De scootmobielclub helpt mensen in een scootmobiel met het opdoen van vaardigheden, maar is er ook voor sociale contacten. De club ontvangt geen subsidie, en is daardoor volledig afhankelijk van giften.


Giften aan de scootmobielclub kunt u doen op:

 

  • NL10 INGB 0003 3139 42

Meer informatie:


Reactie toevoegen

U bent hier