h

Uitkomsten 'de Grote IW4-Enquête' per 1 oktober openbaar

15 september 2014

Uitkomsten 'de Grote IW4-Enquête' per 1 oktober openbaar

De uitkomsten van 'de Grote IW4-Enquête', die SP-afdeling Veenendaal gedurende de zomer hield, zijn bijna klaar om naar buiten te worden gebracht. Op 1 oktober zullen ze gedeeld worden met de buitenwereld.

Het rapport is klaar, en ligt momenteel ter reactie voor aan Dhr. Van Holsteijn, algemeen directeur van IW4. De SP wil die reactie graag meenemen in het rapport.

SP-afdeling Veenendaal startte de enquête om de vinger aan de pols bij het bedrijf te houden, met het oog op de naderende participatiewet. Veel werknemers van IW4 maken zich hier zorgen over, vanwege de forse bezuinigingen en het verdwijnen van arbeidsplaatsen op sociale werkplaatsen die met de invoering van die wet gepaard gaan.

Het is de grootste enquête die de SP tot dusver heeft uitgevoerd in Veenendaal. De enquête was goed voor 193 ingevulde vragenlijsten.

Reactie toevoegen

U bent hier