h

Werkbezoek aan 'de Groene Velden'

1 april 2015

Werkbezoek aan 'de Groene Velden'

Foto: Rob van Manen

Op 31 maart heeft de gemeenteraad een werkbezoek gebracht aan sportpark 'de Groene Velden'. Namens de SP was Jan Breur hierbij aanwezig.

Foto: Ate Brouwer
Het werkbezoek leidde langs tafeltennisvereniging SKF, voetbalclub 'de Merino's', korfbalvereniging SKF en Jeu de Boules-vereniging 'Les Sabots'. Op al deze locaties werd een presentatie gegeven over de vereniging, en konden de politici in gesprek met de clubmensen.

Jan Breur: "Hoewel ik persoonlijk niet zo'n sportman ben, vinden wij als SP een goed sportklimaat erg belangrijk. Iedereen moet kunnen sporten. Contacten tussen de verenigingen en politiek zijn daarvoor belangrijk; deze werkbezoeken helpen daarbij."

Foto: Rob van Manen
Foto: Ate Brouwer
Foto: Rob van Manen
Sportman of niet; bij 'Les Sabots' liet Breur zich toch van zijn sportiefste kant zien. Samen met VVD'ers Kevin van Oosteren en Dirk-Jan van Stuivenberg vormde hij een team... dat na een 10-2 voorsprong glorieus met 10-13 verloor.

Breur: "Als ik dan toch moet verliezen, dan liever met de VVD, dan van de VVD."

Foto: Rob van Manen
Foto: Ate Brouwer

Reactie toevoegen

U bent hier