h

SP-campagne in de Hoofdstraat

28 maart 2016

SP-campagne in de Hoofdstraat

Foto: SP Veenendaal

Op 6 april vindt er een raadgevend referendum plaats over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Om mensen ervan te overtuigen om 'NEE' te stemmen, was de SP afgelopen zaterdag aanwezig in de Hoofdstraat in Veenendaal.

Vol enthousiasme werden er gesprekken aangegaan en folders uitgedeeld.

Het associatieverdrag zorgt voor een gelijkschakeling tussen de Oekraiense en Europese markt, en voor vergaande politieke en militaire integratie. De SP is van mening dat een tegenstem zowel beter voor de Oekraïne is, als voor Europa en Nederland.
De partij vreest dat het verdrag werknemers uit Europa en de Oekraïne tegen elkaar uitspeelt, de grenzen openstelt voor corruptie, en dat Oekraïne - nog meer dan het al is - een speelbal wordt tussen Rusland en de EU.

Meer informatie over het associatieverdrag is onder andere te vinden op veenendaal.sp.nl, www.sp.nl, 6aprilnee.nl en AsoVerdragNee.nl.


Foto-impressie:

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier