h

LEGO-bouwwedstrijd in De Cultuurfabriek

22 april 2016

LEGO-bouwwedstrijd in De Cultuurfabriek

Foto: Bibliotheek Veenendaal

Op woensdag 27 april wordt in heel Nederland de derde Koningsdag gevierd. In de centrale hal van De Cultuurfabriek kunnen kinderen op deze bijzondere dag meedoen met een LEGO bouwwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Tijd: 12 tot 17 uur.

Duizenden steentjes

Voor de deelnemende kinderen liggen er in de Cultuurfabriek duizenden LEGO-steentjes te wachten om de mooiste creaties mee te bouwen. De LEGO-bouwwedstrijden zijn tegelijk leuk, creatief, plezierig en uitdagend is en dat maakt het tot een uniek evenement. Duizenden LEGO-stenen, wie droomt daar niet van?

Wedstrijd

De LEGO-bouwers krijgen individueel een bouwplaat. Hierop kunnen zij naar eigen inzicht een bouwwerk creëren. De bouwwerken worden op tafels geplaatst met daarbij een formulier met de naam van de bouwer. Een half uur voor het einde van de bouwwedstrijd wordt door een LEGO-medewerker de prijsuitreiking gehouden, waarbij gelet wordt op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd. In totaal kunnen circa 75 kinderen tegelijk bouwen.

Met Stip

Op Koningsdag is alleen de centrale hal van De Cultuurfabriek geopend voor de LEGO-bouwwedstrijd. De bibliotheek, de kunstuitleen, de stadswinkel en het museum zijn op deze dag gesloten. Uiteraard kunnen bezoekers van De Cultuurfabriek bij Met Stip terecht voor een hapje en een drankje.

Foto: Bibliotheek Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier