h

NEE-campagne gaat Huis-Aan-Huis

3 april 2016

NEE-campagne gaat Huis-Aan-Huis

Foto: SP Veenendaal

De campagne van de SP, om mensen op te roepen om 'NEE' te stemmen op het komende referendum, is de afgelopen week huis-aan-huis gegaan. Vrijwilligers van de SP belden bij mensen aan om met het te spreken over het Associatieverdrag.

Aanstaande woensdag, op 6 april, mag het Nederlandse volk stemmen over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. De SP adviseert mensen om 'tegen' te stemmen; de partij ziet weinig heil in het verdrag.

Het verdrag bevoordeelt vooral de superrijken die aan de macht zijn - het gewone volk heeft het nakijken. Daarbij zal het verdrag de spanningen die er in Oekraïne zijn enkel verder opvoeren; niet oplossen.

Afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra: "We hebben de afgelopen week veel mensen gesproken. Een groot deel daarvan is van plan om tegen te stemmen, of is er nog niet uit. Voor hen was onze informatie erg welkom. Overtuigd voorstemmers zijn we eigenlijk niet of nauwelijks tegengekomen."

Meer informatie over het referendum en het associatieverdrag is ondermeer te vinden op veenendaal.sp.nl, www.sp.nl en 6aprilnee.nl.


Foto-impressie:

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier