h

Duck-tekenaar in De Cultuurfabriek

7 mei 2016

Duck-tekenaar in De Cultuurfabriek

Foto: Wilma van den Bosch

Op zaterdag 28 mei organiseert Kunstuitleen Veenendaal in De Cultuurfabriek een workshop striptekenen o.l.v. Wilma van den Bosch, professioneel Duck-tekenaar.

Kinderen van 9 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan de workshop, die plaatsvindt van 14.00-16.00 uur. Deelname aan de workshop kost €2,50 per kind. Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen, vol=vol.

Wilma van den Bosch: Duck-tekenaar

Wilma van den Bosch is professioneel striptekenaar en gespecialiseerd in het tekenen van Donald Duck. Ze is één van de weinige vrouwelijke Duck-tekenaars. Ze werkt drie dagen per week als tekenaar in vaste dienst op de Donald-Duckredactie in Hoofddorp. Ook maakt Van den Bosch veel illustraties voor de verschillende Disney tijdschriften. Recent maakte Van den Bosch de illustraties bij het kinderboek ‘Jack de Ruimteridder’, van auteur Martine Glaser (bij Clavis Uitgeverij).

Tijd en kosten

De workshop vindt op zaterdag 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur plaats in De Cultuurfabriek aan het Kees Stipplein. Er kunnen 25 kinderen meedoen aan de workshop; vol is vol. Kaartjes á €2,50 zijn vanaf vandaag te koop bij de servicebalie op de begane grond.

Strips in de collectie van de bibliotheek

De collectie van Bibliotheek Veenendaal is ruim gesorteerd in stripboeken voor kinderen, jongeren én volwassenen. Te leen voor iedereen met een bibliotheekpasje.

Foto: Wilma van den Bosch

De Cultuurfabriek is elke zaterdag geopend
van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier