h

Steeds meer steun voor Nationaal Zorgfonds

5 september 2016

Steeds meer steun voor Nationaal Zorgfonds

Foto: Peter van de Rovaart

Al ruim 124.000 mensen steunen het Nationaal ZorgFonds - en de steun blijft zich uitbreiden. Ook op ROODSTOCK was er volop aandacht voor het Nationaal Zorgfonds zonder Eigen Risico.

Tijdens het strandfestival zijn er vele pamfletten en informatieglossies over het Nationaal ZorgFonds van de hand gegaan. Ook is er een tiental steunbetuigingen ingezameld.

De actie 'Nationaal ZorgFonds' is een initiatief van de SP en een brede maatschappelijke coalitie van mensen en organisaties die zich uitspreken voor een beter zorgstelsel. De voorstanders van het ZorgFonds zeggen: schaf de zorgverzekeraars af en zet één Nationaal ZorgFonds op. Zonder onnodige bureaucratie en geldverslindende concurrentie. En zonder eigen risico.

Als het aan Nationaal ZorgFonds ligt, wordt het basispakket wordt uitgebreid met fysiotherapie, ggz en tandzorg. Daarmee bouwen we het basispakket uit zodat de meest noodzakelijke zorg weer gewoon vergoed wordt

De SP zal zich blijven inzetten voor het Nationaal Zorgfonds. Meer informatie over het zorgfonds is te vinden op https://nationaalzorgfonds.nl/.

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

De SP aan de slag voor het Nationaal Zorgfonds op het ROODSTOCK strandfestival.

Reactie toevoegen

U bent hier