h

Opknapbeurt W.C. Beeremansstraat en omgeving

16 mei 2017

Opknapbeurt W.C. Beeremansstraat en omgeving

Foto: Cor van Londen

Wie wel eens op het Bruïneplein komt, heeft ze vast al wel eens zien staan. De stijgers aan de huizen van de W.C. Beeremansstraat. Dankzij een initiatief van de bewoners knapt Patrimonium Woonservice de buurt op.

Eerder dit jaar hebben bewoners van een drietal straten zich verenigd in een buurtcommitee, genaamd 'KaBeCo'. Dat staat voor Katerstraat, Beeremansstraat en Colijnstraat; de straten die het betrof. Onder leiding van bewoners Willy Heikamp en Bianca Gerritsen is er een enquête in die straten gehouden, wat er zoal mankeert aan de woningen.

Toen de uitkomsten van deze enquête werden gepresenteerd, op 6 februari, zegde Patrimonium toe om één en ander voortvarend op te pakken. Aan de stijgers gezien, doet Patrimonium haar toezegging gestand.
De SP, die de bewoners ondersteund heeft bij de enquête, feliciteert de bewoners van de straten die worden opgeknapt met hun succes.

Foto: Cor van Londen

Reactie toevoegen

U bent hier