h

De historie van Bibliotheek Veenendaal

2 juni 2017

De historie van Bibliotheek Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Beeldmateriaal beschikbaar op multitouchscherm

Bibliotheek Veenendaal is de afgelopen 65 jaren in veel verschillende gebouwen gehuisvest. Weet u het nog? Op de begane grond van het flatgebouw aan De Sterke Arm en aan het Raadhuisplein? In De Cultuurfabriek kunt u uw herinneringen aan de bibliotheek weer ophalen door de foto’s te bekijken op het multitouchscherm in de hal (bij de roltrappen).

Was u het 5.000ste lid van de bibliotheek aan De Sterke Arm? Bezocht u - net als duizenden andere kinderen - met uw klas de bibliotheek? Weet u nog hoe het was in de bibliotheek aan het Raadhuisplein en na de verhuizing in Carrefour? Herinnert u zich nog de feestelijke opening van De Cultuurfabriek?

Op het multitouchscherm van het Historisch Informatiepunt in De Cultuurfabriek kunt u hiervan beelden zien. Ook is er beeldmateriaal van veel meer historische onderwerpen: o.a. De Markt, Fort aan de Buursteeg en de VSW.

Kom al deze foto’s bekijken in de hal van De Cultuurfabriek! De Cultuurfabriek is geopend van dinsdag t/m zaterdag; op dinsdag en vrijdag zelfs tot 20 uur.

Reactie toevoegen

U bent hier