h

DOVO promoveert

5 juni 2017

DOVO promoveert

Succesvol sportweekend voor veenendaal

Op zaterdag 3 juni was het SUPER ZATERDAG. Niet alleen voor de SP, maar ook voor die andere 'rooien'. DOVO promoveerde namelijk naar de derde klasse...

Tien minuten voor tijd scoorde Quicy Arends de 0-1 tegen SteDoCo, waarmee de promotie een feit werd. Hoewel dit doelpunt de club een divisie deed stijgen, benadrukt Arends dat het een teamprestatie is geweest.
"We hebben het met de ploeg gedaan," verklaarde hij aan de Veenendaalse Krant. "Het team heeft mij beter gemaakt, waardoor dit mogelijk was."

De SP feliciteert DOVO met deze geweldige prestatie.
Fractievoorzitter Jan Breur: "Als een Veenendaalse ploeg of sporter het goed doet, is dat voor het hele Veen reden om blij te zijn. DOVO moest van ver komen, dus dat ze erin slagen om te promoveren is extra reden voor een feestje. Complimenten en felicitaties zijn op hun plaats."

Meer topprestaties

Maar Veenendaal heeft dit weekend meer topprestaties geleverd in de sport.

Jesse de Heer is derde geworden op het EK Obstacle Course Racing (OCR) in Frankfurt. Hij is de eerste Nederlander die een podiumplek op een EK bij de Elite wist te behalen.

Triatleet Jorik van Egdom is Nederlands kampioen geworden op de Olympische afstand. Hij heeft 1,5 km gezwommen, 40km gefietst en 10 km gelopen - en dat in een tijd van 1:51:02. Dat was 44 seconden sneller dan de nummer twee.

De SP feliciteert deze, en alle andere Veense winnaars, met hun sportieve prestaties.

Reactie toevoegen

U bent hier