h

Piet Zoon begonnen

23 september 2017

Piet Zoon begonnen

Foto: Gemeente Veenendaal

Waarnemend Burgemeester

Afgelopen donderdag (21 september) droeg loco-burgemeester Engbert Stroobosscher zijn burgemeesterstaken over aan Piet Zoon door hem de ambtsketen om te hangen. Piet Zoon is benoemd tot waarnemend burgemeester van Veenendaal na het vertrek van Wouter Kolff naar Dordrecht.

Burgemeester Zoon neemt het ambt van burgemeester in Veenendaal waar tot de benoeming van een nieuwe burgemeester. De procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester start na de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

De komende tijd zal Burgemeester Zoon zich verdiepen in de onderwerpen die leven in de samenleving en zo snel mogelijk veel mensen spreken om een nog beter beeld te krijgen van Veenendaal.

Tot zijn grote spijt moest hij afwezig zijn bij de eerste vergadering van de raadscommissie, die dezelfde avond plaats vond. Dit, in verband met de installatie van de nieuwe Burgemeester van Reijmerswaal - de vorige gemeente waar hij 'invalburgemeester' was - waar hij geacht werd bij te zijn.

Een nadere kennismaking zal dus nog volgen...

Reactie toevoegen

U bent hier