h

"Stap voor de gein eens op een boardje..."

27 februari 2018

"Stap voor de gein eens op een boardje..."

Foto: onbekend

Skatepark...

Afgelopen zaterdag (24 februari) was SP'er Sietse van der Bij in het Skatepark. Hij sprak daar met diverse skaters, onder andere over de staat van het onderhoud van het park. Het park gaat al een flink aantal jaren mee, en kan wel een opknapbeurt gebruiken.

Omdat de skaters een uitnodiging hadden uitgedaan naar de politiek, was er voor Van der Bij reden te meer om een kijkje te nemen. Uiteindelijk is er zeker duidelijk geworden dat er iets moet gaan gebeuren.
Van der Bij: "Met elkaar zullen we de actie aangaan en het college laten weten dat er stappen gezet dienen te worden."

Schriftelijke vragen

SP-Fractievoorzitter Jan Breur, die in zijn tijd als lid van de Veense Jongerenraad nog gestreden had voor de aanleg van het Skatepark, heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders.
In zijn brief maant hij het College tot onderhoud; omdat de huidige staat nogal wat te wensen overlaat. Ook met het oog op veiligheid.

Manifestatie

"Stap voor de gein eens op een boardje. Voel eens aan hoe lekker dat asfalt rolt (not)," schrijven de skaters op de Skatepark-Facebookpagina.
Aanstaande donderdag, 1 maart, organiseren zij een skate-evenement bij het Gemeentehuis. Door te skaten vragen zij aandacht voor het skatepark.

De aandacht van de SP hebben zij in ieder geval!

Reactie toevoegen

U bent hier