h

Kiezers bedankt!

23 maart 2018

Kiezers bedankt!

Foto: SP Veenendaal

Veel Veenendalers hebben afgelopen woensdag hun stem uitgebracht. En hoewel het aantal SP-stemmers onder hen tegenviel, liet de partij zich hierdoor niet uit het veld slaan. Vandaag stond er alweer een team enthousiastelingen SPonsjes uit te delen op het Bruïneplein.

Enerzijds is het sponsje een bedankje aan eenieder die haar stem heeft uitgebracht - en daarmee een stuk verantwoordelijkheid voor de democratie heeft genomen. Een bijzonder stukje dankbaarheid gaat natuurlijk uit naar d ruim duizend Veenendalers die SP heeft gestemd.

Anderzijds is het een teken. Dat de SP er niet alleen is in verkiezingstijd. Dat de SP met de mensen blijft strijden voor een beter Veenendaal.
De boodschap op de spons is helder:
"Ook na 21 maart blijven we naar jullie luisteren!"

Foto: SP Veenendaal

Reactie toevoegen

U bent hier