h

Donderdag 6 september: Tablet Café in De Cultuurfabriek

30 augustus 2018

Donderdag 6 september: Tablet Café in De Cultuurfabriek

Op donderdag 6 september van 13.30 tot 15.30 uur is er in De Cultuurfabriek (Kees Stipplein 74) weer een Tablet Café. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen tablet (of smartphone of laptop) meebrengen. Het Tablet Café is een initiatief van Bibliotheek Veenendaal in samenwerking met de Hobby Computer Club.

Het Tablet Café is geschikt voor elke gebruiker van een tablet of smartphone (Android, Apple of Windows), die graag tips en trucs wil opdoen. In De Cultuurfabriek is gratis wifi aanwezig. Het gaat om leren, doen en delen! Er wordt geen klassikaal les gegeven. Iedereen is welkom; de toegang is gratis. Kosten voor koffie en thee zijn voor eigen rekening.

Bezoekers worden ingedeeld op het type apparaat dat men heeft. Voor mensen met een tablet met het Android besturingssysteem staat een aparte tafel met begeleiding klaar. Ditzelfde geldt voor mensen met een tablet met een Apple besturingssysteem. Daarnaast is er ruimte om van en met elkaar in groepjes aan de slag te gaan en van elkaar te leren. Ook mensen die zelf ervaren zijn met een tablet en hun kennis willen delen, zijn van harte uitgenodigd!

Reactie toevoegen

U bent hier