h

Het Dak van de Markt mag weer open

15 september 2018

Het Dak van de Markt mag weer open

Het Dak van de Markt mag weer open. Burgemeester Piet Zoon sloot de horecagelegenheid op maandag 27 augustus jl. voor een periode van tenminste twee weken naar aanleiding van een schietincident. Inmiddels zijn er aanvullende maatregelen getroffen voor een zo veilig mogelijke uitgaanssituatie in Veenendaal.

Burgemeester Piet Zoon: “Ik heb besloten de sluiting ongedaan te maken in overleg met de politie. Over het onderzoek en de stand van zaken kan en wil ik geen mededelingen doen. Ik ga over de openbare orde en heb besloten aanvullende maatregelen te treffen om het veilig uitgaan in Veenendaal zoveel mogelijk te waarborgen. Over de inhoud van deze maatregelen doe ik geen mededelingen.”

Reactie toevoegen

U bent hier