h

13 mei: Thema-avond Europa

6 mei 2019

13 mei: Thema-avond Europa

Foto: Jan Breur

Met Europarlementariër Anne-Marie Mineur

De SP organiseert op 13 mei een openbare bijeenkomst in buurthuis 'De Driehoek' aan het Zuiderkruis 742 in Veenendaal. Het thema is 'Europa'; europarlementariër Anne-Marie Mineur is uitgenodigd als gastspreker. De avond start om 19:30u en is gratis toegankelijk voor iedereen.

De verkiezingen voor het Europees Parlement komen er gauw aan. Op 23 mei kunnen we hiervoor naar de stembus. Maar veel mensen weten niet wat het Europees Parlement doet en wat voor invloed dit heeft op Nederland.

Daarom organiseert de SP op maandag 13 mei in buurthuis de Driehoek aan het Zuiderkruis een avond over Europa en over de verkiezingen voor het Europees Parlement.
Anne-Marie Mineur, europarlementariër namens de SP, komt dan vertellen over de functie van het Europees Parlement, over het reilen en zeilen van het Europees Parlement, over de invloed van het Europees Parlement op Nederland en over haar werk als europarlementariër.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan en in gesprek te gaan met Anne-Marie Mineur.

  • Thema-avond Europa, met Anne-Marie Mineur (Europarlementariër SP)
  • Maandag 13 mei; 19:30u (inloop vanaf 19:15)
  • Buurthuis 'De Driehoek'; Zuiderkruis 742, Veenendaal
  • Gratis toegang, iedereen welkom

Reactie toevoegen

U bent hier