h

Spellen in centrum Veenendaal: schaken en Twister

10 augustus 2019

Spellen in centrum Veenendaal: schaken en Twister

Momenteel wordt er door de gemeente samen met ondernemers een kansenkaart 'groen en beleving' opgesteld voor het centrum. Eén van de ideeën op de kaart is meteen uitgevoerd, door het plaatsen van twee grote gezelschapsspellen waar iedereen mee kan spelen. 

Er is een schaakspel op de Markt geplaatst en een Twisterspel op het Kees Stipplein. Lunchbar LEF! zorgt voor het dagelijks opzetten van het schaakspel en de Cultuurfabriek doet dit met het Twisterspel. 

Succes

Na een paar dagen wordt er al veel gespeeld. De spellen hebben aantrekkingskracht en nodigen uit om deel te nemen. Jong en oud leven zich uit op de Twistermat en ook bij het schaakspel gaat het er fanatiek aan toe.

Speeltijden augustus

De spellen blijven de gehele maand augustus op de Markt en het Kees Stipplein liggen. Bij veel animo voor de spellen wordt de termijn verlengd. Er kan iedere dag (behalve tijdens markturen) gespeeld worden gedurende de openingstijden van LEF! en de Cultuurfabriek. 

Reactie toevoegen

U bent hier