h

Pappa Jan verdeelt de koek eerlijk...

20 september 2019

Pappa Jan verdeelt de koek eerlijk...

Foto: Jan Breur

Traktatie voor de raadsleden

Deze week riep SP-fractievoorzitter Jan Breur, op de Gemeentepagina, op om de koek eerlijk te verdelen. In de raadsvergadering van gisteren (donderdag 19 september) gaf hij het goede voorbeeld. In verband met de geboorte van zijn zoon Tobias trakteerde hij de raadsleden; iedereen kreeg een koek.

En de koek is nog niet op!
Aanstaande maandag, 23 september, organiseert John Keulstra de bijeenkomst 'Koffie, Koek en Uitkering'. Hij wordt hierin ondersteund door de SP. Op deze bijeenkomst kunnen mensen, die afhankelijk zijn van een uitkering, hun ervaringen uitwisselen onder het genot van een kop koffie en een koek.
De bijeenkomst vindt plaats in Panorama, aan de Tinnewijde 144a, vanaf 20:00u. De toegang is gratis; iedereen is welkom.

Foto: Koffie, Koek & Uitkering

Meer feestelijkheden

De traktatie vanwege Tobias' geboorte was niet de enige feestelijkheid bij de gemeenteraad. Ook vond de installatie van kinderburgemeester Maud Smid vond plaats.

Reactie toevoegen

U bent hier