h

Maak je ondernemersdroom waar

18 oktober 2019

Maak je ondernemersdroom waar

en kom 30 oktober naar de startersdag

Kom woensdagavond 30 oktober naar de startersdag in het gemeentehuis van Veenendaal! De avond is bedoeld voor startende en pas gestarte ondernemers uit Veenendaal en Rhenen om informatie in te winnen voor een vliegende start van hun onderneming. Na een netwerkbuffet is er op de startersmarkt gelegenheid voor het stellen van vragen aan ervaren ondernemers en kan kennis op worden gedaan bij interessante workshops. De toegang is gratis. 

Er zijn zo’n 15 stands waar de deelnemers advies en informatie krijgen over bijvoorbeeld ondernemingsvormen, flexwerken, de administratie en belastingen. Verder kunnen de aanwezige starters in twee rondes kiezen uit zes workshops: Geld lenen en risico’s afdekken door de Rabobank; de do’s en dont’s bij het starten van een onderneming; een eigen bedrijf, de 10 stappen; marketing, hoe pak je het aan; er is meer mogelijk dan je denkt; Ondernemen en Belastingen voor starters. 

Gevarieerde markt

De stands worden bemenst door interessante bedrijven en organisaties, voornamelijk uit Veenendaal en Rhenen. Denk bijvoorbeeld aan ZZP Valley, ICT Campus/ICT Valley, de BOV, HUB Rhenen, en de lokale boekhouder, advocaat, notaris en belastingadviseur. Maar ook Q-redits, de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst zijn van de partij.

Ondernemersdroom waarmaken

Het merendeel van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven stopt helaas  binnen twee jaar. Vaak komt dat door een gebrek aan een goede voorbereiding. De gemeente wil de lokale starters met de startersdag  goed op weg helpen. Veenendaalse wethouder Dylan Lochtenberg licht toe: ‘’Het is belangrijk om jong ondernemerschap te stimuleren. Met het startersevent willen we mensen aanzetten hun ondernemersplannen uit te werken en te realiseren. Het kan bijdragen aan een goede start.’’

Info en aanmelden

De startersdag is op woensdagavond 30 oktober in het gemeentehuis van Veenendaal, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Iedereen is welkom vanaf 17.30 uur voor het warme netwerkbuffet. Het officiële programma start om 18.30 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via www.startersdagveenendaal.nl. Hier staat ook meer informatie over het programma, de standhouders en de presentaties en sprekers tijdens het event.

website startersdag

agenda

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier