h

Veenendalers Voor Vrede is terug!

24 november 2019

Veenendalers Voor Vrede is terug!

Foto: Veenendalers Voor Vrede

Vredesmars 2019

De traditie om op de zaterdag voor kerst een vredesmars te lopen, vindt ook dit jaar weer doorgang. Jan Breur heeft de handen ineengeslagen met Vredesinitiatief Veenendaal (ViV), en de organisatie van Veenendalers Voor Vrede 2019 is begonnen...

De mars zal plaatsvinden op zaterdag 21 december. De start is om 14:00u op de markt. Zoals elk jaar zullen op verschillende plekken op de route sprekers een beschouwing geven over het onderwerp 'vrede'.

Foto: Hans Kroon / Jan Breur

Eerder dit jaar, tijdens de Vredesweek, organiseerde Vredesinitiatief Veenendaal verschillende activiteiten, waaronder een 'Walk of Peace'.

Meer informatie over Vredesinitiatief Veenendaal vind je HIER.

Reactie toevoegen

U bent hier