h

Sietse van der Bij - Clubheld van het jaar

23 januari 2020

Sietse van der Bij - Clubheld van het jaar

Foto: Jan Breur

Zoals in 'de mensen van 2019' staat beschreven, is raadscommissielid Sietse van der Bij van onschatbare waarde voor SP Veenendaal. Maar niet alleen voor de SP is hij waardevol - ook voor zijn korfbalvereniging SKF staat hij klaar. Daarom is hij gekozen tot sportclubheld 2019 van de gemeente Veenendaal.

Sportclubheld van het jaar is een jaarlijkse competitie met alle sportvrijwilligers van alle sportverenigingen binnen een gemeente. Het is een publieksprijs welke door diverse organisatoren wordt opgezet om de vrijwilligers te eren en een Sportclubheld van het jaar per gemeente te kiezen.
We feliciteren SKF Korfbal-actieveling en SP Veenendaal raadscommisielid Sietse van der Bij met het winnen van deze mooie publieksprijs!


Zie ook:

Reacties

Gefeliciteerd Sietse, meer dan verdiend, heb je nog wel tijd over voor andere leuke dingen buiten de partij en de Korfbalclub om??

Reactie toevoegen

U bent hier