h

Café Met Stip en de VVV Stadswinkel weer geopend

2 juni 2020

Café Met Stip en de VVV Stadswinkel weer geopend

Foto: Jan Breur

Plus andere veranderingen in de Bibliotheek

Vanaf 2 juni is er weer wat meer mogelijk in De Cultuurfabriek. Naast de heropening van Museum Veenendaal gaan ook Café Met Stip en de VVV Stadswinkel weer open.

Met Stip en de Stadswinkel

Café Met Stip en de Stadswinkel zijn vanaf dinsdag 2 juni open op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. Bij Met Stip is er een kleine menukaart aanwezig met koffie, thee en broodjes. Bezoekers kunnen zelf hun bestelling ophalen bij de counter en er wordt aan hen verzocht om alleen met hun pinpas te betalen. Verblijf is beperkt mogelijk en de leestafels met kranten en tijdschriften van de Bibliotheek blijven vooralsnog gesloten.

De Stadswinkel gaat weer open als VVV-punt en zoals vanouds zijn er ook cadeaus en streekproducten te koop. De maandelijkse stadswandelingen gaan op dit moment nog even niet door.

Meer veranderingen in de Bieb

Bibliotheek Veenendaal blijft vooralsnog open op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Waar voorheen de donderdag- en vrijdagochtend exclusief gereserveerd waren voor bezoekers van 60+, is dat nu niet meer het geval. Ook op deze ochtenden zijn bezoekers van alle leeftijden welkom.

De toiletten zullen vanaf 2 juni ook weer toegankelijk zijn en er zullen ook weer activiteiten gaan plaatsvinden in de Bieb. Houd de website en Facebook-pagina van Bibliotheek Veenendaal in de gaten voor de laatste updates.

Reacties

Dank voor dit bericht, ik had het nog niet binnen gekregen via de Rijnpost!

Reactie toevoegen

U bent hier