h

Nog één nachtje slapen...

4 september 2020

Nog één nachtje slapen...

Foto: SP Veenendaal

Actie voor de zorg

Morgen is het zover: 5 september.
De dag van de grote actie voor de zorg, want onze zorg verdient meer dan applaus. Om 14:00u vindt een grote online actie plaats. We gaan voor de grootste online zorgactie ooit!

Ondanks verschillende stemmingen in de Tweede Kamer over ons voorstel voor meer structurele waardering voor zorgverleners, blijven de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie dit blokkeren. Zo gaan we van klappen vóór de zorg naar een klap in het gezicht van de zorg. Dat laten we niet gebeuren, onze zorgverleners verdienen beter.

80 paar schoenen vanuit Veenendaal

Foto: SP Veenendaal

Naast de online-actie is er ook een schoenen-actie, georganiseerd door "Drie Zusters", waarbij er schoenen op het Malieveld in Den Haag worden geplaatst. "Wij kunnen niet ophet Malieveld gaan demonstreren, maar onze schoenen wel," is het motto.

De SP ondersteunt de actie en hielp met het verzamelen van schoenen. Ook afdeling Veenendaal droeg haar steentje bij, en zamelde 40 paar schoenen aan. Vanuit De Gelderse Valei werd er nog eens zo'n 40 paar aan toegevoegd.

Al met al staan er dus een slordige 80 paar schoenen uit Veenendaal en omgeving, morgen op het Malieveld.

Beloon de Helden

Uiteraard zal er een verslag van deze actie verschijnen op onze website.

Reactie toevoegen

U bent hier