h

Stoepkrijt-actie 'Voor 14'

21 februari 2021

Stoepkrijt-actie 'Voor 14'

Foto: SP Veenendaal

Verhoog het minimumloon!

Op zaterdag 20 februari voerden SP en FNV een gezamenlijke stoepkrijt-actie in Veenendaal Oost. Dit, omdat ze het minimumloon verhoogd willen hebben naar 14 euro per uur. Een verhoging van het minimumloon stimuleert de koopkracht en daarmee de economie.

Foto: SP Veenendaal

Bovendien werken veel mensen in een 'cruciaal beroep' voor een salaris op of rond het minimumloon. In het afgelopen jaar is duidelijk geworden hoe belangrijk zij zijn voor de samenleving. Een passende beloning daarvoor is op zijn plaats, vinden SP en FNV.

Foto: SP Veenendaal

De stoepkrijt-actie vond plaats in het kader van de campagne 'Voor 14'. Meer informatie hierover is onder andere te vinden op eerlijkelonen.nl en voor14.nl.

Foto: SP Veenendaal

Reacties

Wat een mooi spandoek is dat geworden Baukje!

Reactie toevoegen

U bent hier