h

ACTIE: Kaarten voor de zorg!

10 mei 2021

ACTIE: Kaarten voor de zorg!

Foto: SP Veenendaal

Laat uw waardering blijken!

Aanstaande woensdag (12 mei) is het de Dag van de Verpleging. Een dag bij uitstek om de medewerkers van de zorg te laten weten dat je hun harde werk waardeert.
Daarom organiseert de SP een kaartenactie.

"Terwijl de miljarden voor KLM ons om de oren vliegen, kunnen zorgmedewerkers namelijk niet op meer waardering rekenen," aldus fractievoorzitter Jan Breur. "Als het kabinet niet met de waardering komt, moeten het zelf maar doen!"

Mensen kunnen hun waarderende woorden voor de zorg onder dit bericht (bij 'Reactie Toevoegen') achterlaten, of op de Facebook- of Instagrampagina van SP Veenendaal. De SP zorgt vervolgens dat het bericht op een ansichtkaart bij zorgmedewerkers terechtkomt.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier