h

SP Veenendaal staat achter de toeslagenouders

16 mei 2021

SP Veenendaal staat achter de toeslagenouders

Foto: SP Veenendaal

Steun-actie op het Bruïneplein

Op zaterdag 15 mei was er een landelijke actiedag georganiseerd voor de slachtoffers van de toeslagenaffaire. Er was een manifestatie in Amsterdam, en in verschillende plaatsen in Nederland - waaronder in Veenendaal - zijn "muren van steun" geplaatst. Kleine (namaak) muurtjes, waarop mensen een boodschap voor de slachtoffers konden achterlaten.

"Wij staan achter jullie", "houd moed", "hou vol" en andere aanmoedigingen stonden geschreven op de muur die de SP op het Bruïneplein hadden geplaatst. De bezoekers Bruïneplein brachten graag hun opbeurende woorden over aan de ouders die onder de verantwoordelijkheid van de Kabinetten Rutte onschuldig, maar ongenadig hard in de problemen zijn gebracht.

Foto: SP Veenendaal

Vanwege de regen kon de actie in Veenendaal echter niet zo lang duren. Daarom heeft de SP besloten de actie op Facebook voort te zetten. Wie graag nog een boodschap aan de toeslagen-ouders willen overbrengen kan daarvoor terecht op de Facebook-pagina van SP Veenendaal.


Laat uw boodschap achter:
​Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier