h

Jan Breur geïnstalleerd als Statencommissielid

10 november 2021

Jan Breur geïnstalleerd als Statencommissielid

Foto: Provincie Utrecht

Op woensdag 10 november is Jan Breur geïnstalleerd als Statencommissielid namens de SP in de Provincie Utrecht. De Veenendaler zal zich in de provincie bezighouden met de commissie Milieu en Mobiliteit.

Breur blijft daarnaast nog fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad van Veenendaal. De Algemende Ledenvergadering van de Veense SP heeft hem in september aangewezen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Zijn betrokkenheid en ervaring in het Veense zullen zeker doorklinken in zijn provinciale werk.

Breur: "Ik ben blij en trots dat ik het provinciale team SP kan versterken. Met hen strijd ik voor Menselijke Waardigheid, Gelijkwaardigheid en Solidariteit. Voor Veenendaal, en de hele provincie Utrecht."

Reactie toevoegen

U bent hier