h

Novemberdebat gaat digitaal!

20 november 2021

Novemberdebat gaat digitaal!

Foto: SP Veenendaal

Kijk mee via Facebook of YouTube!

Vanwege de coronamaatregelen kan Novemberdebat 2021 -  "WOONCRISIS" niet doorgaan in haar traditionele (fysieke) vorm. Maar gelukkig is er een oplossing. Het debat vindt nog steeds op maandag 22 november om 20:00u plaats, maar dan in digitale vorm.

Het debat is te volgen via

Onder bezielende leiding van Yolande de Meer gaan Leo Nooteboom, Jeroen van Zeist en onze eigen Sietse van der Bij in debat over de WOONCRISIS. In het hele land vinden woonprotesten plaats. De woonmarkt is een poel van ongelijkheid. Terwijl aan de ene kant vastgoedspeculanten woningen leeg houden, zijn er aan de andere kant veel mensen die geen woning kunnen vinden of betalen. Het aantal daklozen mensen in Nederland is in de afgelopen tien jaar verdubbeld. De wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn lang. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen een dak boven zich heeft? Is "bouwen bouwen bouwen" de oplossing, of is het ingewikkelder?

Dat, en meer, aanstaande maandag om 20:00u op het YouTubekanaal en het Facebookkanaal van SP Veenendaal!

Reactie toevoegen

U bent hier