h

Nieuwjaarsactie op de markt

12 januari 2022

Nieuwjaarsactie op de markt

Foto: SP Veenendaal

De beste wensen voor Veenendaal

Afgelopen dinsdag (11 januari) stonden vrijwilligers van de SP op de markt om de mensen het beste voor het nieuwe jaar te wensen. Ze vroegen hen ook of zij specifiek voor Veenendaal ook een beste wens op papier wilden zetten.

Foto: Peter van de Rovaart

"Veel wensen gingen over de middenstand," aldus afdelingsvoorzitter Baukje Hiemstra. "Ze leefden mee met de winkeliers, die het nu zo zwaar te verduren hadden en hoopten dat de winkels en de horeca weer snel opengingen."

Foto: SP Veenendaal

Organisatiesecretaris Toke van de Rovaart vult aan:  "Andere wensen waren veiligheid, verdraagzaamheid, een luisterend oor, goede sfeer, dat de mensen weer vrolijker mogen worden, zich kunnen beheersen. Dat er meer solidariteit mag zijn met elkaar, Nederland socialer, minder eenzaamheid onder de mensen!"

Foto: SP Veenendaal

SP Veenendaal wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar. Dat 2022 maar een topjaar mag worden!


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier