h

Oplossing voor scootbielclub, Bouwdorp en EHBO in zicht

13 november 2022

Oplossing voor scootbielclub, Bouwdorp en EHBO in zicht

Toezegging wethouder

Er komt een Sociaal Huisvestingsplan om organisaties, die we als Veense gemeenschap waardevol achten, een plek te geven. Met de scootmobielclub, Bouwdorp en de EHBO - organisaties die op zeer korte termijn onderdak nodig hebben - zal het College gesprekken voeren om snel tot een oplossing te komen.
Deze toezeggingen werden gedaan bij de behandeling van de Programmabegroting, eerder deze maand.

Hierdoor hoefde een aantal voorstellen van (onder andere) de SP niet meer in stemming worden gebracht. De partij is blij met de toezeggingen.

Fractievoorzitter Jan Breur: "Deze organisaties zijn elk op hun manier zeer waardevol voor de samenleving. Het huisvestingsprobleem is accuut. Ik ben blij dat de wethouder deze toezeggingen heeft gedaan, en ik hoop op een spoedig en vruchtbaar resultaat."

Voorstellen:

Reactie toevoegen

U bent hier