h

Vandaag mag je stemmen. Doe dat!

15 maart 2023

Vandaag mag je stemmen. Doe dat!

Foto: SP Veenendaal

Utrecht is van ons allemaal!

De grote dag is aangebroken! De dag dat er gestemd mag worden voor de Provinciale Staten (en de Waterschappen). Voor de Veense SP een extra spannende dag, want 'hun' Jan Breur voert de Provinciale lijst voor de SP aan.
Zijn boodschap: "Ga stemmen, liefst SP. Want als je stemt, wordt je gehoord. Utrecht is immers van ons allemaal, niet alleen van de hoge heren in de kantoren."

Een stem op de SP is een stem op:

 1. Energiebedrijf weer in publieke handen.
  De energieprijzen schieten door het dak. Door onze energiebedrijven van de markt te halen, krijgen we zelf zeggenschap over de kosten.
 2. Openbaar Vervoer overal en voor iedereen.
  Geen peperdure metro op een traject dat al lang bestaat, maar een breed OV-netwerk zodat je weer overal met het Openbaar Vervoer kunt komen. Inclusief een supersnelbus tussen Amersfoort en Veenendaal.
 3. Samen op weg naar nieuwe landbouw.
  Samen met groene boeren willen wij aan de slag voor een nieuwe landbouw, die genoeg oplevert boor de boer en die respect heeft voor de dieren en de omgeving.
 4. Betaalbaar en leefbaar wonen voor iedereen.
  Voldoende sociale woningbouw, en elke stad, elk dorp, elke kern heeft voldoende voorzieningen en groen.
 5. Liefde voor natuur en landschap.
  Beschermen en versterken natuurgebieden en natuurnetwerken. Geen verbreding van de A27 door Amelisweerd, geen windmolens zonder draagvlak.

Wie niet stemt verandert niets.
Stem daarom SP. Omdat het anders moet.


Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier