h

Hoe verder met de Achterbergsestraatweg?

5 juli 2024

Hoe verder met de Achterbergsestraatweg?

Foto: Roel Breet / Provincie Utrecht

Statenleden bezoeken kruising

Provinciale Staten Utrecht gingen gisteren langs bij omwonenden van de Achterbergsestraatweg in Rhenen. De inwoners zijn het niet eens met de plannen om de kruising met de N233 nu aan te pakken als het verkeersprobleem bij de Rijnbrug nog niet is opgelost. De Statenleden kregen een presentatie waarbij de omwonenden een alternatief hebben uitgewerkt. Daarna werd de kruising bezocht om de verkeersdrukte tijdens de avondspits te bekijken.

Foto: Roel Breet / Provincie Utrecht

Voor SP'er Jan Breur was dit bezoek praktisch een thuiswedstrijd. Voor de Veenendaler is Rhenen om de hoek. Hij vindt het fijn dat de inwoners Provinciale Staten gisteren hebben uitgenodigd. "Goed om te zien dat omwonenden zelf met ideeën komen. Zij zijn immers de belangrijkste experts van hun eigen leefomgeving. Ik zou graag zien dat hun ideeën door de provincie verder worden opgepakt en uitgewerkt."

Foto: Roel Breet / Provincie Utrecht

Foto: Roel Breet / Provincie Utrecht


Dit is een lichtbewerkte versie van een bericht op de website van Provinciale Staten Utrecht. Het origineel lees je HIER.

Reactie toevoegen

U bent hier