h

Koopzondag op vrijdagavond

18 juli 2015

Koopzondag op vrijdagavond

Foto: SP Veenendaal

Vrijdagavond waren Toke en ik, Baukje, weer actief in het centrum. Deze keer met het Veense hot item KOOPZONDAG.

Heel veel Veenendalers wilden graag mee doen aan de korte enquete. De mensen die voorstanders zijn van de koopzondag, vinden dat Veenendaal mee moet in de vaart der volkeren. Ook willen zij de ruimte hebben om elke dag te kunnen winkelen. Voor veel mensen is winkelen op zondag een leuke manier om de dag door te komen - tenzij je in een winkel werkt; dan is het een gewone werkdag. De meeste mensen die voor een koopzondag zijn zullen dan de supermarkt bezoeken of een modezaak.

Al met al hebben Toke en ik een gezellige avond gehad, waarop we veel mensen hebben gesproken. En een lekker ijsje toe hebben gegeten.

Reacties

Ik kwam jullie tegen en had met jullie te doen, hoe moet ik de SP nog serieus nemen als ik twee dames met zelf geknutselde bordjes om hun nek en aan een karrertje zie hangen. Wanneer gaan jullie dit soort zaken nou eens professioneel aanpakken en niet dat kneuterige houtje touwtje gedoe.

Beste Jenny,
Als je voorbij de zelfgemaakte borden kijkt (wat is daar überhaupt mis mee?), zie je een groep SP-vrijwilligers die zich ook in de vakantie inzet. Die oprecht geïnteresseerd is in de mening van mensen. Die daar tijd en energie voor vrijmaakt.
Zie jij dat andere partijen doen? Ik niet, en zeker niet zo structureel als de SP. Dat lijkt me voldoende om de SP serieus te nemen.

Natuurlijk kan het er altijd gelikter uitzien. Als jij meent dat je ons daarbij kunt helpen, ben je van harte welkom.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier