h

Nieuwe stickers gesignaleerd

26 mei 2006

Nieuwe stickers gesignaleerd

De extreem-rechtse 'sticker Jihaad' gaat vrolijk verder. Ditmaal zijn er stickers gesignaleerd in Veenendaal West, op de Klipper en omgeving. Met name de gemeente krijgt ervan langs op de stickers; een moskee in een verkeersbord (parkeerverbod) met hierboven de tekst "Nee!!!" en eronder een verwijzing naar de gemeentesite, is een veelgeziene invulling van de gele stickers.

De gemeente heeft op de gemeentepagina's in de Veenendaalse Krant duidelijk afstand genomen van de inhoud van deze stickers, evenals de SP dit doet.

De stickers zijn op de Klipper op vrijwel alle lantaarnpalen geplakt, maar ook een speeltoestel voor kinderen en een boompje zijn niet gespaard gebleven. Kennelijk zijn ze bij extreem-rechts geen natuurliefhebbers...

Wanneer u aanstoot neemt aan deze stickers, schroom dan niet om het servicenummer van de gemeente te bellen om verwijdering aan te vragen.
Telefoonnummer: (0318) 538 538

Tot slot misschien een open deur, maar op één van de stickers is te lezen:

"Nederlandse les afschaffen MBO
Verplicht Arabisch
veenendaal.sp.nl "

Uiteraard is dit geen SP-standpunt. Ook is de SP niet 'communistisch' of 'multicrimineel' zoals op andere stickers wordt gesuggereerd. Het woord 'multicrimineel' is niet eens een bestaand woord, dus als iemand enig idee heeft wat dit fantasiewoord zou kunnen betekenen: laat het ons weten!

U bent hier