h

Wat voor eikel ben jij?

2 mei 2006

Wat voor eikel ben jij?


doe nu de test

Natuurlijk ben ik blij dat het kabinet vindt dat ik goed bezig ben, maar andersom is dat niet het geval. Uitgerekend het kabinet Balkenende, van de normen en de waarden, haalt het in hun hoofd om de jeugd, de doelgroep van de site www.watvooreikelbenjij.nl uit te maken voor eikels... En in de test zal antwoord E wel heel leuk bedoeld zijn, maar wekte bij mij enkel irritaties op... nee, die site is niet echt wat voor mij...

Gelukkig is er een alternatief:

WAT VOOR EIKELS ZIJN JULLIE?

Het ??Normen en Waarden Kabinet?? Balkenende 2 wil weten wat voor eikel jij eigenlijk bent. Voor de beantwoording hebben ze watvooreikelbenjij.nl gelanceerd. Aan deze campagne hebben ze ?? vraag ons niet hoe ?? bijna 1 miljoen euro besteed.

Na de totaal geflopte 'Normen en Waarden site' 16miljoenmensen.nl (kosten 294.000 euro) mocht het natuurlijk niet nog eens mis gaan. Maar goed, de vraag van de regering is nu dus niet óf je een eikel bent, maar wat vóór eikel je bent.

What the f...? Wij eikels? Hallo kabinet: wat zijn jullie zelf dan? Wie zijn jullie om ons op zo??n toon toe te spreken? Wat hebben jullie gedaan de afgelopen 3 jaar waardoor je je zo??n arrogante houding kunt aanmeten? Tijd om jullie wat vragen te stellen:

Wat Voor Eikels Zijn Jullie?

U bent hier