h

Hoe actueel wil je ons hebben?

19 november 2006

Hoe actueel wil je ons hebben?

Het is een hele eer om door de Veenendaalse Krant aangewezen te worden als de meest actuele politieke website. Een eer, die we graag hoog houden. Na het artikel van Gerard van Wijk is er de nodige competitie ontstaan, maar daag ons niet uit voor een wedstrijd die we al gewonnen hebben...

Iedereen die vrijdagavond het RTL4-nieuws van half 8 heeft gezien, en iedereen die de meest actuele politieke website van Veenendaal enigszins volgt, weet dat landelijk ChristenUnie-lijsttrekker André Rouvoet onze gemeente vereerde met een bezoek. Ik was daarbij; en dat werd zeer gewaardeerd door de collega-raadsleden van de ChristenUnie.

Wachtend op de grote Christelijke roerganger babbelde ik wat met Jolanda de Heer en Carla Dik. Zij complimenteerden me met het feit dat de SP-site door de Veenendaalse Krant is uitgeroepen tot de actueelste politieke site. "Het is te hopen dat het bezoek van Rouvoet niet eerder op jullie site staat dan de onze..." zeiden ze lachend, en hiermee was de uitdaging geboren...

Lees onderstaande fragmenten en trek je conclusies. Let vooral op de data van publicatie.

Website SP Veenendaal:
17-11-2006 ? Burgemeester Elzenga heeft vandaag een contract getekend met landelijk ChristenUnie-lijsttrekker André Rouvoet.

Website ChristenUnie Veenendaal:
zaterdag 18 november 2006 09:55 Afgelopen vrijdag (17 november 2006) wachtte André Rouvoet een warm onthaal in Veenendaal.

Het is de SP wederom gelukt om het actueelst te zijn. We zijn zelfs sneller dan de ChristenUnie, terwijl het om 'hun man' ging. Wij houden goed in de gaten wat er gebeurt in politiek Veenendaal, en zijn de eersten die daar over berichten. Zelfs als het om nieuws over andere partijen gaat, zijn wij de snelste. Hoe actueel wil je ons hebben?

U bent hier