h

Beschaving

14 mei 2008

Beschaving

Gerard, die regelmatig dit weblog bezoekt, wees ons op een zeer pijnlijke documentaire van Zembla. Slechte ouderenzorg, een tandeloze inspectie, een management dat alles ontkent... de beschaving is ver te zoeken...

Bekijk de uitzending van Zembla HIER

Het commentaar van Gerard is verwijderd van zijn originele plaats, vanwege het feit dat het off-topic was. Hieronder komt hij meer tot zijn recht, en hier hebben ook anderen de mogelijkheid op dit onderwerp te reageren...

Gerard:
De uitzending van Zembla van vandaag doet je hart pijn en dat dit nog steds voorkomt in 2008, waar zijn die christelijke waarden en normen,? waar is de naasteliefde, waar is de menselijkheid, waar is het respect voor het individu ??????? .
Directeuren en personeel van dit soort verzorgingshuizen en instellingen moeten ze opsluiten wat is de volgende stap,? methode 40/45 van deze instellingen, en waar gaat het geld heen in welke zakken verdwijnt het?
Wij moeten ons schamen dat we dit soort mens onwaardig gedrag toelaten, of sluiten wij toch maar de ogen en verschuilen wij ons achter de gedachte van de ver van m?n bed show, of verdienen onze ouders dan geen respectvolle menswaardige oude dag.

U bent hier