h

VVD-stemmer

6 februari 2010

VVD-stemmer

Niet iedereen is enthousiast over het feit dat ik aandacht heb gevraagd voor de promotiemogelijkheden van de bioscoop.

Op de website van de Veenendaalse Krant reageert iemand die zichzelf 'VVD-stemmer' noemt (lekker stoer; een schuilnaam) die als volgt reageert.

Jan Breur moet met zijn SP de realiteit eens meer onder ogen zien. Hij moet zich eens afvragen wat voor kosten het met zich mee brengt met al zijn onnozele vragen aan het college. Hier zijn weer enkele ambtenaren uren druk mee met het beantwoorden van deze vragen. Echt geld over de balk smijten van deze "tomaten club". Als een bioscoop te weinig bezoekers krijgt hoeft de gemeente hier niets aan te doen. Het is een particulier bedrijf dat zelf kan adverteren.
Als er te weinig bezoekers komen zal dat wel een oorzaak hebben. Het is wachten op de volgende vraag van de club van Breur. Misschien is er wel een schoenen- of kledingzaak die wat minder omzet heeft dan vorig jaar. Moet de gemeente dan ook helpen om meer reclame te maken. Het is te hopen dat op 3 maart de kiezer niet op de SP stemt, want dan krijg je weer vier jaar lang van deze vragen die Veenendaal (dus de inwoners) onnodig geld kost. Laten wij op de centen passen, anders gaan straks de belastingen omhoog door zulke acties van de SP.

Voor jullie leesgemak heb ik de zin waar het om gaat even dik gemaakt.

Maargoed, VVD-stemmer: als de bioscoop weinig bezoekers trekt, dan heeft dat inderdaad z'n oorzaak. Namelijk: dat de regelgeving van de gemeente te streng is voor goede promotiemogelijkheden. Vandaar ook dat ik aan de bel trek!

En of ik dat ook zou doen voor een schoenen- of kledingzaak? Ja, als die benadeeld zou worden omdat een andere schoenen- of kledingzaak meer zou mogen promoten, dan wel ja!

U bent hier