h

SP springt in het park

2 juni 2010

SP springt in het park

De campagne is ook voor de Veense SP in volle gang. De laatste weken werden er al vele folders/posters verspreid, en verkiezingsborden beplakt. Naast het campagnevoeren werden er ook weer handtekeningen opgehaald voor een huisartsenpost. Ditmaal op het multicultureel festival ''Spring in het park''. Om 12.00 uur was de SP als eerste partij vertegenwoordigd op het festival, om de handen weer eens flink uit de mouwen te steken.

Het festival was een geweldig voorbeeld van diverse culturen die samen kwamen en gezamenlijk een geweldig feest beleefde. Vanuit meerdere organisaties waren er artiesten aanwezig. Van een smartlappen koor en een Kongolese dans tot een brass-band en country line dansen. Ook was er dit jaar weer heerlijk eten gemaakt door de vele vrijwilligers.

Vanuit en rondom de SP-stand werden er vele verkiezingsfolders uitgedeeld, en voor de laatste maal handtekeningen opgehaald voor een Veense huisartsenpost.

Ook op deze dag hoorden we ondanks de feestelijke stemming en het mooie weer toch weer diverse schrijnende verhalen. Dit sterkt ons in onze mening dat een huisartsenpost in de buurt hoog nodig is. En dat we de actie terecht voeren. Uiteindelijk werden er bijna 400 handtekeningen opgehaald. Vooral tijdens het omroepen via een van de podia werden er veel handtekeningen gezet. Dit door mensen vanuit diverse (culturele) achtergronden. Gezien de zeer positieve reacties op de huisartsenpost actie zullen we ons beraden op eventuele vervolgactie(s).

Over het optreden van onze landelijke lijsttrekker Emile Roemer in het RTL-debat kregen we de gehele dag vele positieve reacties te horen. Veel mensen gaven aan hem een van de winnaars van het debat te vinden. De mensen vonden vooral zijn humoristische maar wel zeer duidelijke stijl erg positief.

Uiteindelijk dus een zeer positieve dag, welke hopelijk ook volgend jaar weer herhaald kan worden.

Dit bericht wordt aangeboden door de actievelingen van de actie-kerngroep

U bent hier