h

dossier: huisartsenpost 2010

6 oktober 2010

dossier: huisartsenpost 2010

Afgelopen maandagavond werd de motie 'huisartsenpost' behandeld in de gemeenteraad. De discussie was voor de VVD en Lokaal Veenendaal reden om de SP te beschuldigen van populisme en misleiding.

Zo zouden wij als SP de historie rond de strijd om een huisartsenpost hebben verzwegen, en hebben gedaan alsof de SP de enige is die zich ooit met een huisartsenpost in Veenendaal heeft ingezet.

Ik daag hen uit om aan te tonen waar de SP in haar communicatie misleidend is geweest. Welk deel van de historie hebben wij verzwegen?

Om het makkelijk te maken: hieronder staat de tekst van de handtekeningenlijsten, en daaronder staan links naar alle persberichten over dit onderwerp, op chronologische volgorde.

Veenendaal is een plaats met meer dan 60.000 inwoners. Toch ben je als Veenendaler aangewezen op Ede wanneer je in het weekend of 's avonds iets overkomt. Wanneer je een huisarts nodig hebt buiten de normale tijden om zit er niets anders op dan dat je naar Ede moet.

Met het openbaar vervoer is het rampzalig, wanneer je na kwart over acht 's avonds naar de huisartsenpost moet, doe je hier meer dan een uur over.

In de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen hebben meerdere partijen geopperd voor een huisartsenpost in Veenendaal. Het is nu tijd om door te pakken!

ALS ONDERTEKENAAR VAN DEZE PETITIE WIL IK IEDEREEN DIE WERKT
AAN DE KOMST VAN EEN HUISARTSENPOST IN VEENENDAAL EEN
STEUNTJE IN DE RUG GEVEN
.

Ludieke actie SP voor huisartsenpost
1000 handtekeningen voor huisartsenpost Veenendaal
SP haalt handtekeningen op in Zuid
Teller handtekeningen huisartsenpost op 2000
Teller handtekeningen huisartsenpost op 2600
Met 3600 handtekeningen de eindspurt in
Wethouder weigert handtekeningen
Handtekeningen als nog aangeboden
Motie voor huisartsenpost
Breur op Stilok-radio: "Huisartsenpost moet er komen"
Wethouder wil praten over huisartsenpost

U bent hier