h

afghanistan

7 februari 2011

afghanistan

Jolande Sap of de ontwikkeling van een standpunt:

- ze is TEGEN een militaire missie
- een politiemissie ligt nogal MOEILIJK
- ze is VOOR een eigenzinnige, eigenwijze missie...

Moraal van het verhaal: smijt er wat termen uit de Happinezz of de Esta tegenaan, en Sap is voor alles te porren!

Reacties

Voltallige oppositie verlaat commissie Brede Heroverweging

Wil je zeggen dat dit een schoonheidsprijs verdient?????

Oppostie voeren doe je middels debat en niet met dit soort peuterspeelzaalpsychologie-allianties.

Leendert, dat heeft niets met bovenstaande onderwerp te maken. En daarnaast weet ik 100% zeker dat alle oppositie-partijen dit liever niet deden. Maar als je mond wordt gesnoerd, doordat je alleen ammendementen ''welke in het straatje van het collegeakkoord moeten vallen!'' mag indienen welke binnen plan A, B of C passen dan is dat belachelijk. Zeker als daar dan nog eens bergen met extra uitzonderingen bij komen waarover je ook niets mag zeggen. Zoals bijvoorbeeld hoe we meer inkomsten kunnen maken als gemeente.

Dan kun je dus niet meer praten, dan wordt je letterlijk de mond gesnoerd, en mag je alleen ''ja en amen'' zeggen.

Hier kan jij toch ook niet voor zijn? Misschien dan maar Groen-eigenwijs ??

Wat betreft Groen-links, ik vraag me af in hoeverre ze nog wel ''links'' willen zijn,

Leendert,

Ten eerste is je reactie, zoals Sietse al aangeeft, off-topic. Ik zal een ander blogje aanmaken om hierover door te discussieren. Dan kan de discussie hier zich beperken tot Afghanistan.

Om je vraag echter te beantwoorden: nee, een schoonheidsprijs verdient het niet. Maar het was wel het enige middel dat we nog hadden om invloed uit te oefenen op de Brede Heroverwegingen. En met deze actie hebben we veel meer bereikt dan deel te blijven nemen aan spek-en-bonen discussies.

Verdere reacties off-topic reacties zullen worden verwijderd.

Weblog beter updaten dan hoef je niet onder andere hoofdstukken tereageren de weglog is heel traag in dat om discussie tevoeren waar het uiteindelijk voor is bedoeld,Met vriendelijke groet Leendert.

Dat mens weet niet wat ze wil. Ze moet een keer door een vent gepakt worden. Groen Links zijn de lapswanzen van de kapitalistische maatschappij geworden. Laat dat links er maar af. Ik juig over hun tweespalt want er zijn gelukkig nog veel fatsoenlijke mensen binnen GL> Om maar mij te kunnen regeren. Ze hebben nzwakke knieen en moeten op dat punt te vuur en te zwaard worden bestreden. De missie in Afghanistan is alleen bedoeld om vanwege haar grondstoffen en strategische positie belangen van het amerikaans imperialisme veilig te stellen.

U bent hier