h

kort kort kort

29 december 2011

kort kort kort

In deze rubriek zoeven we snel door de actualiteit, met een mild-ironische ondertoon. In deze editie:

1. Onderkoning
2. HBO-fraude
3. Joodse Ayatolla's
4. En verder...

1. Onderkoning

Volgens premier Rutte is de sollicitatieronde voor vice-voorzitter van de Raad van State - Donner's nieuwe functie - volledig open en transparant geweest...

... hij zou een stuk geloofwaardiger zijn als de andere gegadigden in ieder geval een ontvangstbevestiging van hun sollicitatiebrief hadden ontvangen.

2. HBO-fraude

Na Hogeschool InHolland is er nu ook grootschalige diplomafraude ontdekt op de Hogeschool van Amsterdam en op de Windesheim Hogeschool.

Ondertussen vragen steeds meer werkgevers, wanneer zij hun jonge arbeidskrachten aanschouwen, zich af: is dit nu HBO-niveau?

Ja, de vruchten van Rutte's kenniseconomie worden volop geplukt!

3. Joodse Ayatolla's

Wie denkt dat 'de Marokkaantjes' in de Palmen Grift en de Schrijverswijk een probleem zijn, moet eens in Beit Shemesh of in bepaalde wijken van Jeruzalem kijken.

Wie denkt dat 'de Islam' een barbaarse godsdienst is, moet eens naar het gedrag van de orthodoxe joden in die gebieden kijken.

Nee, het is niet een specifieke godsdienst die een bedreiging is, maar het fundamentalistisch hanteren ervan. En met het bespuwen, treiteren, molesteren van je medemens - zelfs meisjes van acht - maak je bij mij geen goede beurt.

Heeft Geert Wilders al gereageerd op deze Joodse Ayatolla's?

4. En verder...

Verder wens ik alle lezers en andere belangstellenden een heel goed 2012!

U bent hier