h

Terugblik: nieuwjaarsduik 2012

4 januari 2014

Terugblik: nieuwjaarsduik 2012

Op deze website staan, zoals het in de dagen rond de jaarwisseling betaamt, een aantal terugblikken. Op onze grote huurdemonstratie; op het actiejaar in zijn algemeenheid... Even een momentje stilstaan bij het afgelopen jaar.

Dit stilstaan heeft een functie. Je doet inspiratie op, je kunt even kijken waar je ook alweer mee bezig bent om zo je koers te bepalen...

... en zo'n overzicht is natuurlijk een beetje een schaamteloze prijzenkast - laten we daar niet schijnheilig over doen.

De terugblik in dit blogje gaat iets verder terug, namelijk naar januari 2012. Nieuwjaarsdag viel toen op een zondag, waardoor Wethouder van Soest zich niet genegen voelde het startschot voor de nieuwjaarsduik te lossen. Aan mij de eer om dit in zijn plaats te doen.

Ik was toen wat grieperig; en kon toen niet het water in ("Ik zit onder de Trachitol en de Fisherman's Friend om jullie toe te kunnen spreken;" zei ik), maar beloofde dat ik het jaar daarop wel te water zou gaan.
Die belofte maakte ik waar, maar helaas heb ik geen beelden uit 2013 kunnen vinden. We zullen ons dus moeten beperken tot het filmpje.

Geniet ervan, en een zeer goed 2014 toegewenst...

U bent hier