h

Er is genoeg voor iedereen (V)

18 december 2014

Er is genoeg voor iedereen (V)

Afgelopen maandag bezocht ik een partijbijeenkomst  in het kader van de campagne 'Er is genoeg voor iedereen'. Een nuttige avond,druk bezocht door 75 gemeenten en hun leden uit het hele land om de nieuwe campagne een gezicht te geven!

Eerst kwam Sadet Karabuluut  aan het woord; helaas een stukje gemist omdat ik met mijn hoofd (in de wolken) tegen de glazen wand opliep. Even bijkomen, applaudisseren. Direct daatna kwam de voorzitter van Amersfoort, een zeer enthousiaste spreekster, aan het woord, die verschillende filmpjes toonde van actie’s waar de afgevaardigde van die afdeling bij gehaald werd, om  verslag van deze actie te doen.

Alles draaide natuurlijk om het thema: eerlijk delen.

Na dit 'plenaire' gedeelte werd de hele club in kleinere groepen verdeeld, om te brainstormen hoe we de nieuwe campagne handen en voeten gaan geven.

Eerst een voorstelrondje, maar dat liep een beetje uit omdat de enthousiaste leden direct al met voorbeelden kwamen. Die hebben we genoteerd, dus gaan we hard aan de slag!

Emile Roemer  sloot af met een flinke oppepper,( Hij was 7e geworden in de landelijke opiniepeilingen als politicus van het jaar),hij zag heel veel enthousiaste, vastberaden leden, die het thema van de campagne gingen verspreiden via openbaar vervoer, bedrijf en nog meer mensen:

Er is genoeg voor iedereen!

We zullen leden en andere vrijwilligers keihard nodig hebben!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier