h

Van het belteam

3 april 2021

Van het belteam

Na een roerig debat van 1 op 2 april 2021, wat wel 13 uur duurde, (bewondering voor al die mensen die nieuw in de kamer zijn gekomen!), een klein verslag van de Zoom bijeenkomst voor nieuwe leden!

Er namen maar liefst een kleine 120 mensen aan deel, waaronder het bestuur, Renske Leijten, Jimmy Dijk van het scholingsteam, Denise van de administratie, onze partijvoorzitter Jannie Visscher, en technische ondersteuning van o.a. Robert Bos. Niet vanuit het partij gebouw de Moed, maar ieder op zijn/haar eigen plekje thuis!

We werden allemaal hartelijk welkom geheten door onze partijvoorzitter, die al snel het woord gaf aan Renske Leijten. Wat was haar motivatie om bij de de Tweede Kamer in te gaan (alweer 15 jaar geleden); ze vertelde een stukje over de grondslag van de partij naar aanleiding van de Toeslagenaffaire, dat we het niet alleen vóór, maar samen mét de mensen doen, een oplossing zoeken en vinden om uit de shit te komen!

Na een poosje haar verhaal te hebben gedaan werd ze door de voorzitter gevraagd om af te ronden met enkele vragen die gesteld waren via de chat, via de voorzitter kreeg Jimmy Dijk toen het woord, die vertelde over onze kernbegrippen Menselijke Waardigheid, Gelijkwaardigheid en Solidariteit, over de tijdlijn, over het beginselprogramma Heel de mens, wat samen met en door de leden vertaald gaat worden naar deze tijd!

Verder kwamen de mogelijkheden voor scholing aan bod, maar dat werd al snel weer overgenomen door de ”strenge” voorzitter die de tijd in de gaten hield, ook Jimmy kreeg een aantal vragen om te beantwoorden, waarna de voorzitter weer even het woord nam, omdat Renske nog wat kon vertellen over een van haar nieuwe portefeuilles, namelijk over Klimaat en Milieu.

Via de chat kwamen er nog enkele tips over welke website je moest hebben voor welk onderwerp, de klok sloeg alweer 9 keer, tijd om af te sluiten, zo was deze eerste kennismaking voor nieuwe leden alweer een feit! De taak van het belteam is om nu weer een nieuwe groep nieuwe leden te bellen voor de bijeenkomst van 14 mei aanstaande!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier