h

Opening Sport-NSO

16 oktober 2008

Opening Sport-NSO

De Naschoolse Opvang (NSO), die geheel in het teken staat van sport, is op 9 oktober feestelijk geopend in sporthal SKF. Wethouder Pilon en ballonnengoochelaar 'Mister Kees' verrichtten de formele opening, na een korte toespraak van gemeentelijk sportconsulent Ate Brouwer. Namens de SP was fractievoorzitter Jan Breur op de opening aanwezig.

'Mister Kees' had voor Pilon een pistool en een veiligheidsbril geconstueerd uit balonnen. Nadat de aanwezige kinderen en volwassenen tot drie hadden geteld, moest Pilon op een balonnenbloem richten en 'pang' zeggen. De bloem spatte met vuurwerk uiteen...

Na het formele gedeelte trok Breur nog even door de zaal, waar hij door begeleider Ozkan Ozturk (ook bekend als sportbuurtwerker) werd uitgenodigd voor een potje voetbal met de kinderen Mart en Lex. Breur vormde een team met Mart en won met 2-1 tegen Ozturk en Lex.

Breur: "Het is goed dat er nu ook via de NSO in Veenendaal aandacht wordt gegeven aan sport en beweging. Zo blijven kinderen fit en gezond, ook als hun ouders wat minder tijd tot hun beschikking hebben."

U bent hier