h

MC Opha: "Wat mij heel erg kwaad heeft gemaakt..."

9 maart 2014

MC Opha: "Wat mij heel erg kwaad heeft gemaakt..."

Rapper MC Opha, die met Highsquad optrad op de cultuurmanifestatie van SP Veenendaal, gebruikte het geboden podium tevens om zijn onvrede over het 'stoelenbudget' kenbaar te maken.

"Wat mij heel erg kwaad heeft gemaakt, en de SP gelukkig met mij," aldus Opha, "is dat er 2,74 ton wordt uitgegeven aan nieuw meubilair voor de raadszaal terwijl er geen geld meer is voor dit [Escape] of slachtofferhulp."

Vorige week donderdag stemde de gemeenteraad in met een uitgave van 2,74 ton voor nieuw meubilair in de raadszaal. De SP diende een tegenvoorstel in om voor een deel van dat geld slachtofferhulp twee jaar vooruit te helpen, en een doorstartmogelijkheid voor Escape te creeeren. Het voorstel kreeg geen steun van de andere partijen.

Rapformatie Highsquad liet op de manifestatie 'Jongeren en Cultuur' een aantal nummers van hun nieuwe album 'Strijdperk' horen. Naast Highsquad traden Kika en Talitha, Pioneers Town en dichteres Shanna Dirks op. Er waren toespraken van SP-lijsttrekker Jan Breur, Tweede-Kamerlid Jasper van Dijk en Escape-vrijwilligers Albert en Jarno.

Reactie toevoegen

U bent hier