h

SP op Zomer(?)festival Franse Gat

7 september 2015

SP op Zomer(?)festival Franse Gat

Foto: Jan Breur

Afgelopen zaterdag vond het Zomerfestival plaats in het Franse Gat. Tussen de buien door was het een zeer geslaagd feest. Team SP was ook van de partij.

Aan de SP-kraam was er van alles te beleven. Natuurlijk was er de nodige informatie te vinden over diverse onderwerpen. Ook konden de bezoekers hun kennis over het ongelijkheidsvraagstuk testen, door middel van kraskaarten. Wie (bijna) alle vragen goed had, ontving een prijs.

Het grootste spectakel aan de SP-kraam werd verzorgd door Wouter Bos, Jan-Peter Balkenende, Gerrit Zalm, Wim Kok, Rogier van Boxtel, André Rouvoet, Nout Wellink en Loek Hermans. Hun beeltenissen stonden op een stapel emmertjes, die door groot en klein omgegooid mochten worden.

Het omgooien van de graaiers was een groot succes. Behalve deze geldwolven, had men overigens ook graag premier Rutte omgegooid...

Foto: Jan Breur
Foto: Jan Breur
Foto: Jan Breur
Foto: Jan Breur
Foto: Jan Breur
Foto: Jan Breur

Reactie toevoegen

U bent hier