h

Zorgwerkers in het Zonnetje

14 mei 2016

Zorgwerkers in het Zonnetje

Foto: Baukje Hiemstra

Afgelopen donderdag, 12 mei, was het de 'Dag van de Verpleging'. De SP greep deze gelegenheid aan om de mensen die in de zorg werken eens in het zonnetje te zetten, door hen een bloemetje aan te bieden.

De SP'ers gingen onder andere bij 'De Meent' en 'De Engelenburgh' langs, zoals te zien op onderstaande foto's.

12 Mei is de geboortedag van Florence Nightingale, die gezien wordt als de grondlegger van de moderne verpleegkunde. In haar eer is de 'Dag van de Verpleging' ingesteld. Bij SP-afdeling Veenendaal is het traditie geworden om op deze dag iets leuks voor de mensen in de zorg te doen.

Foto's 'De Meent':

Foto: A.J. Breur

Foto: A.J. Breur

Foto's 'De Engelenburgh':

Foto: A.J. Breur

Foto: A.J. Breur

Lees ook:

Reacties

Zeer goed om deze mensen nog eens extra in het zonnetje te zetten voor hun inzet voor de zorg.

Reactie toevoegen

U bent hier